Elektriciteitswerken

Mimax is uw specialist wanneer u op zoek bent naar een echte professional inzake elektriciteitswerken. Michiel, Maxim en Pascal staan steeds garant voor degelijk vakmanschap, flexibele planning, kwaliteit in hun werk, een propere afwerking en een perfecte persoonlijke service!

Hebt u ons nodig voor uw nieuwbouw, renovatie of herstellingen, groot en klein: bij MIMAX moet u zijn! De sterkste troeven van MIMAX zijn gebaseerd op ons vakmanschap, ervaring en ruime kennis inzake elektriciteit. Bij MIMAX staan klant en tevredenheid altijd centraal.

Contact

Nieuwbouw

MIMAX is uw professionele partner bij alle elektriciteitswerken in nieuwbouwprojecten! Kies gerust voor een ervaren vakman, zodat u zorgeloos verzekerd bent van een kwalitatief afgewerkte installatie en netjes afgewerkte aansluitingen.

Lees Meer

Renovatie

MIMAX is uw professionele partner bij algemene elektriciteitswerken in renovatieprojecten! Kies gerust voor een ervaren vakman, zodat u zorgeloos verzekerd bent van een kwalitatief afgewerkte installatie en netjes afgewerkte aansluitingen.

Lees Meer

Herstellingen

MIMAX is uw professionele partner bij allerhande herstellingswerken aan elektriciteitsinstallaties: denk maar aan een stroompanne, een probleem met zekeringen of verliesstroomschakelaars, stopcontacten of verlichting die niet meer functioneert, een elektrische installatie die niet meer naar behoren werkt, …

Lees Meer